Sider

torsdag den 31. marts 2011

Gid I dog gad gide, Gaddafi

Et perleeksempel på et velfungerende
 individ og en naturlig leder
Og endnu ét

I periferien af min opmærksomhed har jeg bemærket én eller anden konflikt i det fjerne og forjættede land kendt som Libyen. Dette er dog ikke den sædvanlige min gud kan banke din konflikt og heller ikke hvis tip oldefar stjal hvis ged. Nej åbenbart er Libyens befolkning er blevet fine på'en og siger at de ikke længere vil tolerer det diktatur de ellers har levet med i snart mange år. Nu siger jeg jo ikke at diktatur nødvendigvis er vejen frem, men nogen folk er måske mindre egnet til det jeg ynder at kalde diktatur for viderekommende og som Hr. Rasmussen kalder -

demokrati. Hr. Gaddafi er en mand hvis sunde fornuft og gode dømmekraft jeg mener vi trygt kan stole på efter hans for eksempel yderst rimelige krav om at få staten Schweiz opløst efter en af hans utallige sønners mishandling af 2 tjener og arrestation og umildbare løsladelse. For ikke at spilde FN's tid og hjælpe verdens lederen så at sige "skære" gennem bureaukratiet (slå det op fjolser) havde Hr. Gadaffi taget 2 Schweizske borgere som gidsler  og hævde at det ville gå ud over disse hvis han ikke retfærdighed skete fyldest. Jeg ved udmærket godt hvem der har sparket til hvepseboet. Og hvis jeg må tage mig den frihed så er ægypterene ikke det folkefærd i verden der kan tillade sig at råbe højest mod undertrykkelse og diktatur. 1. Mosebog (nuff said). Så lad være med at kast med sten og alt det. Lad mig give et pr eksempler på steder hvor diktatur er blevet en bragende succes: Romerriget, fik allermest vind i sejlende da  de herlige diktatorene Julius og Augustus kom til, Det 3. Reich rejste sig med hjælp fra Hr. Hitler fra økonomisk og social ruin til europas mest effektive nation, der invaderede ondskabens imperium (USSR) mod 3 millioner tropper og tog 3,1 million krigsfanger (og sultede dem ihjel) inden de blev smidt ud på røven igen af en lidt bedre diktator hr. Josef Stalin (værsgo Simon og Jakob der sagde/ skrev jeg det). Den danske velfærdsstat med den iskolde dræber Anders Fogh Rasmussen ved roret knuste (uden at blinke) enhver modstander uanset hvor socialistisk og metroseksuel og drev det danske samfund op på et niveau som selv jeg aldrig havde turet håbe på. Og Når vi så hævder at vi er for gode og civilaserede til demokrati og en flødebolle som den kære drukmås Lars kommer til magten så falder korthuset sgu SAMMEN. Som det liberalistiske kampråb lyder: lad falde hvad der ikke kan stå og lad en diktator rejse hvad der falder.
Hvordan kan I ikke stole på én sådan mand?

onsdag den 30. marts 2011

Beskyttelse mod dæmoner

Har du problemer med væsner fra den "anden side"?. Det kan være alt fra skovtrolde, til nøkken til eh døvel himself. Så kommer her en list af våben mod diverse former for ondskab:

You wanna piece of me? demon bitch
1. Paven: den mest magiske mand i verden. hvis du har et billede eller en statue af paven hos dig er du sikker mod ondskab.(desuden slå hans stav pænt hårdt(især hvis man lige banker et søm igennem))
2. Jerusalem: Den hellige by er det eneste sted der kan modstå armageddon dog vil kun ét af de tre hellige folk (muslimer, jøder og kristne) kunne overleve så hvis du ikke er jøde må du hellere få gang i det korstog.
3. Vievand: yderst effektivt hvis det hældes over et sværd, kors eller en patron der så bruges mod din dæmon. (det kan også bare skydes rent af med et vandgevær)
4. Crucefix/ kors: selvom nogen (paranormal activety, the last exorcism) siger at det bare tiltrækker og provokere dæmoner, så er HERRENS symbol uden tvivl en af de bedste våben mod ondskab
5. Bøn: en god gammel undskyldning (for al jeres hedenskab og what not) og bøn om hjælp til pater tuus kan helt sikkert uddrive enhver dæmon, især hvis i vælger en rigtig awesome bøn ala pulp fiction.
6. Patroner: gode gammeldags sølv patroner dybbet i vievand, hvisløgssaft, strøget med hvideg, firekløver og kors indridset affyret gennem en korsformet shotgun kan med sikkerhed ikke gøre situationen være (virker også mod Jehovas vidner)
Det gør ondt på de sataner bare at
holde en gøb ladt med den slags krudt
7. Salt: Hvis du står i telefon kø til den lokale djævleuddriver og mangler et sted at gemme dig vil en cirkel af salt kunne holde dig sikker fra mørkets kræfter (husk at lave den ved dit køleskab hvis præstens messedrenge halter eller han er på ferie)
8. Katolske præster og andre hellige mænd: Kirkens mænd kan for det meste uddrive ondskab eller i hverrtfald give dig asyl i den lokal kirke/ moskee/ synagouse.
9. Bill Muray: who your gonnal call? ja hvis du har unger der skal passes eller damebesøg og ikke lige har tid til at fordrive onde ånder kan du muligvis kontakte denne 80'er klassiker og bede om hjælp.
10. Det bedste forsvar er måske ikke at stole på amatyster og hedenske/ okulte medier og andre gade gøglere da deres forretning kun kan køre videre hvis du forbliver "haunted" og må ringe igen.

søndag den 13. marts 2011

Dagens dommedags tegn

Kærlighed mellem 2 mænd er en ting, som visse personer afskyer mere end pesten. Disse individers afsky blegner ved siden af det bundløse hav af had, foragtelse og væmmelse der findes i Mark Vinderlsev hvis motto er: vejen til helvede er fyldt med (mandelig) homo sex. Men sel med denne indstilling har Hr. Vinderslev valgt at stille op foran flere hundrede mennesker iført: makeup, læbestift, hårlak og en yderst svanset påklædning. Et vanvittigt ønske om at prøve det hele inden enden? døm selv

Så indtil videre går profetien sådan her:
Hvorfor? Mark

Floderne vil flyde røde af blod,
Solen vil formørkes
Alverdes sjæle vil skrige i angst
Malthe Ferierskovsvil opføre sig pænt
Søren Jørgensen vil være udhvilet
Lasse Skak Ernst vil være velsoigneret
Hele drengegangen møder til morgenmad kl. 7:00
Utzon kæmper til sidste blodsdråbe
Mark bliver homosexuel.
                                                          Fortsættelse følger...


Endnu engang er jeg blevet afpresset til mod min vilje at udgive artikler på min blog, denne gang er det en person jeg ellers altid har regnet for at være venlig og rar der har afpresset mig for mit kæreste eje. Min elskede world of warcraft kasket hvori al min awesomeness og tro (og derved guddommelig beskyttelse (ja gode ting sker for dem der tror på gud)) ligger er blevet taget fra mig og afleveret tilbage,men kun på betingelsen af udgivelsen af denne artikel. Et desperart forsøg på at undgå enden, men måske kan selv ikke min fantastiske hat rede os.

Hvor pengene?
Hvem ved?



Floderne vil flyde røde af blod,
Solen vil formørkes
Alverdes sjæle vil skrige i angst
Malthe Ferierskovsvil opføre sig pænt
Søren Jørgensen vil være udhvilet
Lasse Skak Ernst vil være velsoigneret
Hele drengegangen møder til morgenmad kl. 7:00
Utzon kæmper til sidste blodsdråbe
                                              Mark bliver homosexuel.
                                                     Kopenhagen bliver afpresser
                                                          Fortsættelse følger...

Ugens AWESOME

I denne uge er den awesome person en mand, som ikke alene er én af mine bedste venner, men også rund smadrer mig hvis jeg ikke udnævner ham. Han er kendt for sin evige stil af "easy going awesomeness" og det krogede smil. Hans navn er Kristian Amstrup og jeg håber at denne artikel vil skøne mig for de umennskelige smerte han ellers havde sat mig i vente. (be be)

Navn: Kristian Amstrup aka. The terror of Tønder aka "hovedet" fra holstrebro
Alder: Præcis 1½ år ældre end Le Bawler (10. apirl 1995 (ja året Braveheart kom ud)) Amstrup (10.Oktober 1994 ja 4 dage inden pulp fiction kom ud))
Evner: overleve at kalde Bawler fed og stjæle hans æbleskiver, Barbere sig skaldet have make-up på og stadig være hetro, tabe 10 gange i træk til Bawler i tekken 3 (uden at smadre ham i virkeligheden), herre ondt "killer" blik,
Citater: Heeeeey (fonzie style), (al videre tale drukner i ren awesomeness)
JA der peakede vores liv vist.
Awesomeness 89½% (beklager Lauritz ellers smadre han mig)

torsdag den 10. marts 2011

Sandheden om Berlin

Ja afstemningen er nu afsluttet og det må være på sin plads at afsløre hvad der egentlig skete den sælsomme nat i Berlin. Sandheden er at da Ahmed først var faldet i søvn stod en verden af muligheder åben for os, men vi lod dem blot passere og faldt efter en 1½ times kværuleren fra Fidde endelig i søvn, selvom vi næste dag morede os med at spørge Ahmed om hvorvidt han kunne gå, se og høre ordentligt igen. Så der har i det ingenting var hvad der skete, men sov nu ikke for roligt Ahmed året er ikke slut endnu

Tillykke Alexander

Don't betray the famlie
I dag er en særlig dag for min kære ven og nabo Alexander. Ja i dag kan han fejre sin (går jeg ud fra) 12 fødselsdag. Ja havkatten fra Haderslev for nu sin (fra mig i det mindste) bedst tænkelige gave en artikel på min blog. Så tillykke Alexander jeg ønsker dig en god dag med masser af damer, gaver og god mad. Hilsen Der Bawler.

søndag den 6. marts 2011

10 gode grunde

Mangler du en god grund til ikke at lave lektier, røve en bank eller høre Techno så kommer her en liste med universale gode grunde til at gøre hvad som helst

1. ellers dør baby
nr. 6: en god grund til ikke at stoppe med at ryge
2. that's what Fonzie, Jesus and Chuck Norris would do
3. det kan jo kun gå godt
4. Det står på bawlersblog
5. Det kan jo ikke blive værre
6. Jeg kan jo altid blive diktator
7. ellers overlever baby
8. That's what Sidney Lee, Bubber and Frodo wouldn't do
9. Ellers får "baby" flere views
10. Det siger profetien

lørdag den 5. marts 2011

H´vad nedern film mangler

Her er en liste over hvad nedern film mangler for at blive mindre nedern:

Preben: "Det var så den vampyr"
Troels: "Jep, nåh hvor er ham Justin så henne"?
1. Twilllight serien: flere vrede landsbyboere med fakler, høtyve og træpæle, Blade, Van-Helsing, Christopher Lee (den oprindelige grev Dracula). Lys-granater, Gevære ladte med vievand og katana-sværd lavet af hvidløg

2. Justin Bieber (never say never): Død, tortur og lemlæstelse af bieber via damptrommel, Chuck Norris, ninjaer, pirater, beruset Mel Gibson og the zerg. (Medieval style)

Ballz suckz these movies do
3. Star wars 1 og 2 og fucking clonewars: færre børn og jar jar binks og fucking tegnefilm og mere planet udslettelse, dukker, halv dårlige eksplosioner, overraskende faderskabs tests, skæve sigtekorn til de onde, modstandskraft over for død til de gode, piruetter efter fuldtræffer med laser riffel og Harrison Ford

4. jurassic park 2 og 3: færre gymnastik relaterede kills og mere Turok.

5. High School Musical: mindre musical mere Turok og Chuck Norris

Har I tanker om film jeg burde nævne så "leave it in the comments beloooow"

onsdag den 2. marts 2011

Grinern ting.

Se det frække egern med sine nødder

Keder du dig?

Går du og keder dig? er du på grænsen til at hører Justin Bieber eller spille tetris? Så kommer her en liste over aktiviteter du kan muntre dig med efter 22:30 eller når du bare keder dig;

Tilsvining:
 Ikke nødvendig
1. Spam nogen enten på facebook eller via mobil (sørg for at skjule din identitet, eller gør det ved nogen du kan banke)
Hvis du træner hårdt bliver du måske
 en gorgolplexian-del så god som ham her
2. Gå på hvadsigerjakob.dk og vælg derved en sjovere aktivitet
3. lav en blog
4. svin en kendis til
5. Øv dig i at efterligne kendiser
6. læs min blog
7. Lær karate
8. Lav et kostume og bekæmp kriminalitet eller socialisme/ ondskab
9. Lav et kostume og bekæmp retfærdighed
Lækrest: Paul, Mest talentfuld: George,
grimmest: Ringo Sygest: John
10. Quikdraw duel med dit spejlbillede og eller skygge
11.klip en video af bummeret fra live tv sammen
12. undersøg ting på spademanns.org
13. se raywilliamjohnson på youtube
14. Afgør hvilken beatle der er lækrest/ mest talentfuldt/grimmest/ sygest i hovedet
15. Få skills i et elle andet (kort bland eller lær umulige sangtekster eks stayin alive)
16. Få nogen venner
17.  Få nogen fjender
18. Se en god film (Braveheart, Pulp fiction eller Gohst)

Toxic Crusader


STOP DET FUCKING RODERI BITCHES!!
Capisce ?




På det seneste har jeg bemærket en stærk tendens blandt beborene i "our house" her midt på gaden. Tendensen består i den usømmelige besudling af det allerhelligste. Vort kære forum, det højt-agtede center for vores kulturelle udveksling, det højtelskede midtpunkt i vort daglig stress og jag. Ja kortsagt så ligner opholdsstuen lort. Så jeg vil gerne benytte dette medie til at bekæmpe denne forurening af skolens bankende hjerte. Så den af jer, som gør mest for at bekæmpe svineri i opholdstuen hvad enten det er at give en reprimande til synderne eller at gøre rent efter dem ja måske endda bare at bede folk opfører sig ordentligt. Den af jer der bedst støtter disse mål vil blive udråbt til "TOXIC CRUSADER" og få en yderst rosende artikel om vedkommende skrevet af undertegnede og udgivet på denne blog. Så kom igang og lad os i fællesskab stoppe dette forfærdelig rod inden det går for vidt og spreder sig til mit værelse. 

tirsdag den 1. marts 2011

Misfortsåede politikere

Jeg bemærker i nyhederne at mange især de dygtige politikere er under pres fordi de er blevet misforstået af de evigt konspirerende mediefolk fra tv2.

I Love the smell of liberalism in the moring
Den første på listeen er en folkekær gammel gnavpot, de ri lang tid har kæmpet en indæt kamp for at forsvarre hjemlandet mod de mørke krafter der truer fra enhver kant. Hendes navn er Birthe Rønn Hornbæk og hun kæmper en umulig kamp. Hvis hun lader invandringen få frit løb bliver hun overrendt af dansk folkeparti og ligende og blive beskyldt for at nedbryde velfærdssamfundet, men hvis Birthe til gengæld bremser indvandringen kommer de fra den anden fløj med anklager om racisme og uretfærdighed. Birthe har kæmpet hårdt for det danske samfund, men denne umulige balancegang har vist sig for sværd selv for denne hårde jern-lady SÅ når i ser de hårde beskyldninger mod den brave Birthe så husk at hun gør sit bedste og at vi kun sinker hendes kamp for det danske samfund ved at hænge os i bagateller som loven og det etisk rigtige. Så når i for gorgolpleksianske gang ser klippet af Birthe,
der lukker døren på Christiansborg så husk at hun kun har jeres bedste i tankerne



Ved Ikke
Kære Jakob, skal denne Mor til 7 med kuren
 mod cancer,fattigdom og hungersnød genoplives?
Nummer 2 er en mand som jeg længe har beundret, for endelig at sætte grænsen for hvad de brave ministre bør finde sig i fra de ubarmhjertige journalister. Hans opgave er simpel. Hans mål er sigte. Han tjener uden tanke på belønning sit stolte land.Han er kendetegnet ved sin seje frisure, enorme intellekt (bevist ved hans sejer i hvem vil være millionær)  og kærlighed til risengrød.  . Hans Navn er Bertel Haarder. Han startede sin kamp i Undervisningsministeriet, hvor han kæmper for at de, der fortjener hæder kan få deres hæder og de der ikke gør kan få retfærdighed. Hans kamp fortsætter i sundhedssektoren hvor han må slås med alle de, der mener at en daglig dose på mindre end 2 kg majonæse er et ummenskeliget krav. Desuden er han med det stramme budget der bruges på at holde de der har røget og drukket sig i graven i live, nød til at anvdende "hvadsigerjakob.dk" til at afgøre hvorvidt der skal forsøges genoplivning i ambulancerne. Så når i trykker på replay på Bertel Haarder techno remix og brokker jer over afskaffelsen af gruppe eksamen så tænk på at Bertel kæmper for retfærdighed mod umulige odds

The forces of socalism is approching,
Super George to the rescue.
Dagen sidste misfortsåede politiker er en mand som mange hader og foragter, selvom han uden tvivl er den største helt af alle. Han er en simpel mand, valgt af et simpelt folk i en simpel tid. Men da hans situatoion blev alt andet end simpel gjorde han alt hvad der stod i hans magt for at retfærdighed og godhed. Han er kendt for sine urokkelige tro på gud og sin evige kamp mod ondskab. Hans Navn Er GEORGE WALKER BUSH JUNIOR.  George blev valgt til President i 2000 under sloganet "don't worry be happy". Men da ondskabens kræfter styrtede hans tanker om fredelig tid som samler og ikke spreder i grus den 11. september 2001 var han desperart mand. George tog dog straks til genmæle og libererede de undertrykte med en koncentreret tæppebombning af alle militære mål i Irak. Da george landede på dækket af hangar skibet Abraham Lincoln med Mission Accomplishet skrevet i hele fjæset troede han at hans tid som den simple leder hans folk havde håbet på endelig var kommet. Men nej "no rest for the wicked" snart sendte ondskabens kræfter en orkan af den anden verden mod et sted (der på ingen møde fortjente det) i hans elskede hjemland. Som den simple mand han var prøved George det bedste han kunne, men ingen mængde bøn, golfferie eller country musik løste hans kvaler. Men gud havde ingen nåede tilovers for den kære George. Nej en finans krise skulle han da også lige have oven i hatten. Så når i gør jer lystige over denne stakkels sjæl så tænk lige på at han blot er en simpel mand, der fik alt andet end simple kort på hånden

(hvis ikke du fangede sarkasmen er du en sinke skinke)