Sider

fredag den 23. september 2011

Animal planet

Canadas nyeste, elitetropper
Som i alle ved elsker jeg eksotiske dyr, og nyder at studere deres adfær via google images. Så her er noget der i det mindste holdt mig ude af galeanstalten i et par dage.

Selvfølgelig kan de lette
Den hedder phillip
arm bears
                                                                    Global opvarmning, har konsekvenser
Ja, jeg det manglede den tyske panzeramré

Rasende rabbleri

Hvad er meningen med
Bearnaice sauce?
Ja, min nye bedste ven er total sej, ikke?
og han har stil
Der er noget galt i danmark og med den menneskelige logik som sådan. I de mange søvnløse timer jeg har brugt på vagt fra mørkets tjenere (nazgul, sith, star trek fans og ham dyrepasseren fra min safaritur til haunstrup zoo) på at gennemtænke universets sammensætning. I hvert fald har mig og min nye allierede, gode ven og intelektuelle ligemand. HR: MORRISON, i de lange ensomme timer kommet frem til en del chokerende resultater. Her kommer de:


He's starring ito your soul
Okay, Gud kan ikke bevise at han eksisterer, fordi formålet med ham er at vi skal have noget at TRO på og hvis ingen tror på ham kan han ikke eksistere. Okay har i hørt om bombarder bille? dens anatomi er så kompleks at den umuligt kan være et produkt af evolution. Så derfor må gud have skabt den. Så hvis gud eksisterer, er der ikke noget formål med gud, derfor burde han forsvinde i et puff af logik


Hvis tale er sølv og tavshed er guld, hvorfor er Morrison så, så meget fattigere end mig?.

Er vi enige om at vi betaler mere for kvalitet og kvanditet, så hvorfor koster 200g af de bedste chips så mindst (ikke at der er noget i vejen med det, det bare en herlig tvist i tid rum kontinuumet, til fordel for alle os bacon elskere)

GLÆD JER TIL FLERE EVENTYR MED MORRISON OG MIG (med mindre far bliver sulten og vil ha kål til aften)

tirsdag den 20. september 2011

Ugens AWESOME

I anledning af, det åbenbare tegn på nationens umildbare og absolutte destruktion i hænderende på de onde, grufulde og vanhellige socialister har jeg valgt en awesome, som virkelig ved hvad det vil sige at hvae styr på finanserne. Jeg håber ikke jeg er den eneste der er træt af at skulle betale mere skat så Peter Lund Din kan få flere dun i syn hovedpude og mere nutella i sin mad ration. SÅ HER KOMMER. ONKEL MOTHER FUCKING Joakim von And.

Navn. Scrooge Mcduck (onkel Joakim von and) 
Min våde drøm
Alder: Født 1867 død 100 år senere 1967, men vil leve evigt i alle nærige, liberale, finanasgeniers (som mig selv) hjerter.¨
Evner: Det kan arbejde sig op fra bunden lyder måske let, men her er det virkelig noget særligt, gennem tyve år har denne and slidt sig ignnem sne, is svindel humbuk og socialisme frem til posten som verdens rigeste and. Desuden slå han pænt hårdt og finder sig ikke i tiggere fra hverken røde kors, kæmpens bekræftelse eller "skattevæsnet"
Citater: I'M THE RICHS DUCK IN THE WORLD" "I MADE IT SQUARE" "anders læn dig frem af så jeg kan slå dig i hovedet med min stok"
Det er stil
Awesomeness: 75%

fredag den 9. september 2011

Nice guy guide to the great evening

De af jer, der har gjort et nøje studie i mig og mine vaner, har måske luret at jeg hverken kna li' fester eller gæster. Så nu hvor resten af min årgang på ringkøbing gymnasium gør sig klar til deres lille introfest, ser jeg frem til endnu en forrygende, festlig og forurenene aften i mit eget vidunderlige selskab.

Nu ved jeg at det ikke er alle hvis selskab er lige så behageligt som mit, og endnu mindre når i  kun deler med jer selv. (dårligt selskab i anden, tror jeg det bliver) Any witch way her kommer mit foreslag på en guide til en sjov aften spenderet alene.
weihenstephaner hurrah huraah hurrah
 (kenny (55)knickelmaaann)

1. Grillmad er essensielt, da det er nedern at lave mad og nedern i anden at gøre rent bagefter, hvis du bor i nærheden af det lille smørhul højmark sov kna jeg anbefale nr. 6 fra peach pit eller grillkylling fra havegrillen, en sixpack med cola, eller saftevand til de voksne, og måske med en pose oste/bacon chips (p.s saver fucking 200g for en tier i varde) desværre har de grusomme overlords i komuen afskaffet bacon chips og man kan ikke opdrive en eneste pose i 20 km omkreds.

2. Tænd for fjerneren. Jeg ved godt at mange af jer sjæleløse zombier finder indhold i jeres triste lille hverdag med paradise, julekalender eller andet bras. Herfra skal anbefaling lyde: langt fra las vegas, scott pilgrimm vs the world, BRAVEHEART, fight club, hvad som helt Tarintino har lavet eller hold øje mændende (watch men skinke sinke)

jeg sværger hr. betjent jeg troede hun var fyldt 15
3. Formår du at holde din opmærksomhed på skærmen er aftenen en succes, men hvis du lige som mig tripper på amphetamin må du hellere logge på din pc (eller mac hvis du en taber) og enten spamme dem der er til fest, photoshoppe dit hoved på nogen til en endu vildere fest og sige du var dér, eller læse en begavet blog.

4. når aftenen går på hæld og forældrene er gået i seng kan du lige bunde en kande kaffe eller hvad der nu holder dig kørende spænde din cykel hjelm på (sikkerhed først)  hoppe på din jern hest og spille noget postkasse polo, du kan også lade din søm pistol og tage i zoologisk have eller danse electric boogie på rådhuspladsen.

5. hvis du som john mogensen synger. sidder på dit kammer hvor alt er stille og tyst og det udenfor så småt begynder at blive lyst, så kan du i ro og mag tænde for bålet og brænde dine støvler handsker, makse (sikker hed først) og andet der vil kunne forbinde dig til aftenens aktiviterer, og så tage en skraber.

torsdag den 8. september 2011

GODNAT

You know who
BEKLAGER ALLE MINE FANS FOR MIT FRAVÆR. men nu er jeg back in black, med flere forhastede fortsatninger og stavefejl end nogensinde før. Tak til Amatrup for han yderst prins-agtige vækning af den torne rose tiæ hvilken jeg var blevet. GODnat og sov godt og glædelig 8/9 DIA EREA fra LE BÓwler.

Dagens dommedags halløj.

Vi kunne alle godt bruge et glas at berolige os på
Ja det er ganske vidst et stykke tid siden jeg sidst bar byrden af at se verdens undergang nærme sig, men herren lader ikke sine profeter slippe så let:

Kammerater jeg ved at jeg har rystet jer før, men HOLD FAST. for verden går uden tvivl under den 15. september dette år. Ja tusindårsriget står for fald og den liberale regering falder måske. MEN KUN MÅSKE. for fremtiden ligger i vores hænder, mine venner. JA vi har fået kraften til at redde verden som vi kender den. SÅ GØR SOM SUPERMAND og kom til undsætning og stem liberalt ellers er verden med sikkerhed fortabt.

Floderne vil flyde røde af blod,
Solen vil formørkes
Alverdes sjæle vil skrige i angst
Malthe Ferierskovsvil opføre sig pænt
Søren Jørgensen vil være udhvilet
Lasse Skak Ernst vil være velsoigneret
Hele drengegangen møder til morgenmad kl. 7:00
Utzon kæmper til sidste blodsdråbe
Mark bliver homosexuel.
Den liberale regering (tusindårs riget, skinke sinker) falder
                                                          Fortsættelse følger...

Selv den modige kaptajn har forladt det synkende skib vores verden er blevet

en OPløftede film

You won't like me when im old and grumpy
Mange gange har jeg i mit liv utalige grå stunder, fundet glæde og håb i Disney vidunderlige eventyr. Både bjørne brødrer, toy story og monsters inc. har tit gjort mit liv et grin riger. MEn denne aften så jeg et eventyr, der ikke bare var sjovt og hyggeligt men fantastisk ud over enhver forstand. FOR FØRSTE GANG I ALT FOR LANG TID blev jeg, jeres kære homér, rørt til tåre af den vidunerlige historie om den Elskelige Hr. Fredriksen og hans fantastiske liv. Især intro sekvens var for mig noget særligt, og jeg vil i den andledning dedikere denne uges awesome til: HR: FREDRIKSEN

Navn: Carl Fredriksen
ALDER: Han er gammel af krop, men yngre af sjæl end nogen i denne kolde verden af facebook, øl f..... (og det der er værre) kan hævde)
Evner: ud over at være en fandes Karl (get it?) er her Fredriksen ikke en mand, der lægger under for nogen, prøv bare at messe med hans postkasse og han pwn dig med sin improviserede stok/baseball bat (dolph style)
Citater: NEJ.        Sig til din boss at han kan få mit hus, NÅR JEG DØR (ergo aldrig).    DIGI JAKKESÆTET, JA DIG tag et bad hippie.
Awesomness: 92% ja forfanden han er en hård negl ham hr.æ fredriksen da han kan tvinge selv mig i knæ med tårene piskende ud af øjnene.
Feelin´lucky punk?