Sider

søndag den 30. oktober 2011

så farvel til mine venner

HUsk mig som jeg er; pænt klædt på
Den gode gammle sang som jeg så godt kan lide. Der er sikkert mange der ikke kender den, og det er også lige meget, men alle mine kære vge'er (verdens gemmytligste eksistenser) farvel til alle og enhver jeg ikke ser igen (før enden kommer og vi alle som en skal stå foran den store dommer) i skal vide at I bragte det bedste frem i mig, på samme måde som jeg håber at have bragt det bedste frem i jer (hvis I forstår hvad jeg mener). Og som årene går og minderne falmer VIL DET ALTID BLIVE HUSKET at: ET STED MOD VEST PÅ JYLLANDS KYST; DERUDE HVOR SANDET ER SÅ LYST, SKRIVER BAWLER LØS I SLUD OG BLÆST; MOD NYE MÅL I SLAM OG MØG. ja det er nok meget rammende for det resterende indhold af mit liv, men så længe mindet om det vidunderlige år stadig er hos mig, er det med den allerhøjeste ære at jeg vil forsøge at hjælpe jer igennem jeres triste små liv med mine forhastede fortastninger og lommefilosofiske artikler. SO LONG OG tak for alt


HIlsen: JOnas StengAArd "BAWLER" JenseN

At være eller ikke at se fight club?

HVad definere et menneske nu til dags?
Er det hvor mange venner vi har på facebook?
Er indholdet af vores tegnebøger?
Er det tallene på vores karakter blade?
Er det mængden af citater vi kender fra de hjernedøde sitcoms tv 1000 pumper ind os vi kan huske i hovedet?
ER DET MÆNGDEN AF LORT DER IRRITERE OS I VORES HVERDAG OG BARE DRIVER OS NÆRMERE OG NÆRMERE VANVIDETS RAND?
Verstehen sie?
jeg tror det næppe, det der virkelig viser os hvem vi virkelig er, de spørsmål man vælger at stiller sig selv.
Spørg du:
KAn jeg nu nå det? er du muligvis en smule stresset
GÅr det nu?: er du muligvis lidt nervæøst anlagt
Hvad rager det mig?: er du muligvis en rebel uden en sag, en snylter eller en møgunge (vælg selv)
HVad er mening med det hele/ kan det passe/ hvad nu hvis?: du er muligvis et neurotisk individ der mangler en hobby, så lav en blog, spil noget world of warcrfat eller læs en bog. bare du ikke holder dig selv vågen fere nætter i træk af frygt for ukendte forfølgere eller i en endeløs grubblen over livets ligegyldige spørgsmål.

mandag den 17. oktober 2011

I am the champion

Thats right ladies, im the champion
der kommer en stund i en hver ung mands liv, hvor han må teste sit nye keyboard, ved at dkrive en lille kronik om hvad han mener må værre en stor personlig triumf. JEg har haft svært ved at vælge mellem de mange storslåede begivenheder hvis centrum jeg har værret, men selv min finest hour, hvor jeg sang VLTj for en flok mennesker der forstod at værdsætte sand kunst, er ikke det rigtige valg. NEJ efter at have været udrejst til det mørke kontinent, sjælland, til en samling af danmarks førende elite, jep det var en rollespsils kongress, er jeg vendt hjem som vinder af den eksklusive BATTLESTAR GALACTICA turnering, med tilhørende diplom og t-shirt, så hvis du har glædet dig til at fortælle om hvordan du fik 2 nye facebook venner, og stemte på vinderen i x-factor så husk at nogen af os faktisk har udrettet noget vigtigt og glorværdigt.