Sider

lørdag den 17. december 2011

Ny regering ny dagorden

husk at få vekselt inden euroen kolapser
 pågrund af de røde lejesvende
et par fans (og wilson) har anmodet om en kommentar til den nye regering, der afløste der glorværdige tusindårsrige den liberale regering var ved at udvikle sig til, jeg vil dog ikke benytte dette forum til at tilsvine de socialistke partier, og forsøge at bremse den mission gud har sendt dem på for at rede verden fra verdens ondskabens  kapitalisme, pension opsparringer, og grådighed, jeg vil blot synge en stille sang i protest og jeg håber at I mine kære fans vil synge med
http://www.youtube.com/watch?v=07FnsBMn-84

The power of libralism compels you

tirsdag den 13. december 2011

Tiden er kommet

Tiden er kommet hvor de forhadte rødfrakker skal bøde for deres hovmod og arrogance
Se hvordan den håner os
bare vent

I årevis har vi toleret det lokale postvæsens terrorregime, dag ind og dag ud har vi følt postkassernes hån når vi gik forbi em uden at kunne gøre dem noget (med undtagelse af nytårsaften), men nu er tiden langt om længe kommet hvor vi vil vise dem hvem der bestemmer. Kære sportsfans i har ventet i 6,9q3265834 år, men nu er det endnu engang blevet tid til at få pudset jeres golfkøller, baseballbat og morgenstjerne, til (i vinterens, julens og den meningsløse ødelæggelses ånd) at få downloadet http://www.youtube.com/watch?v=0jgrCKhxE1s&ob=av3e til jeres ipod. Som i nok ved har vores lobbyister gjort et knald godt job med at få loven om relokalisering af alle landets postkasser igennem., Nu behøver ikke længere tage os i agt for rocernes bulldogs, eller de gamle krigsveteraners landminerede forhaver, næh vi behøver ikke engang stå af cyklen, de står jo lige ude ved vejsen.
Jeg har på fornemmeren
 at det bliver et godt mesterskab i år

Så det er med stor glæde at jeg ERKLÆRER: VM I POSTKASSE POLO
BEGYNDT!!

mandag den 12. december 2011

UGens person jeg hader

JEG HAR IKKE HAFT EN AF DISSE I LANG TID; for min tro på vor herre kristus har givet mig en forøget sindsro, MEN jeg kom i tanke om et individ, der har desekæret noget så helligt og så dyrebart at selv den ultimative straf (oplæsning af "WIllys verden" til toneren fra justin bieber's baby) ikke er straf nok, derfor offentlig tilsving på min blog TAG DEN VANHELLIGE hund

En fin opsumering af alt hvad jeg foragter
MAnden er GEORGE LUCAS. og før i tænker åh min gud BAwler hader star wars, så vil jeg lige understrege at jeg elsker den oprinelige triologi og måske er det fordi at han ikke hade så meget magt over denne som de sidste 3, eksempelvis er 5 den bedste fordi Irving Keshner instruerede den. MEn selv ikke den herlighed der er star wars, kan opveje den forbrydelse og blasphemiske og på alle måder misdanede kreation der kaldes episode 1,2 og 3.
1. De praktiske effekter blev udskiftet med computer animation
2. Alle de gode skuepillere manglede (Harrison Ford, Carrie IFsher, James Earl Jones)
3. JAR JAR (fik mig lyst til at skyde alle i biografen, George Lucas, Dronning Margrethe, og derefter mig selv) Binks
4. YODA SLÅS MED LYSSVÆRD WTF LOL Uhan er en mester i kraften tumper)
for yderliuge detaljer se venligst :http://redlettermedia.com/plinkett/star-wars/ hvor et af minde store idoler beskriver ALT det der gik galt.

hovedårsagen er at disse film er SÅ ringe at jeg fangede mig selv i at ønske at de opridenlige aldrig var blevet lavet, så jeg havde sluppet for skuffelsen ved de nye, og de utallige lsag i hovedet i et forsøg på at glemme dem, hvilket bare fik mig til at se dem igen, og starte processen forfra.

Desuden har han store briller og et grimt skæg


You have become the very thing, you swore to destroy.
FIlmmaking for the money's sake



ANdmeldelser

Som i måske har gættet står min yderst artiske og kreative sjæl's evige hu nu engang til den uendeligt smukke, lidenskabelig og uovertruffne kunstart der er og bliver FILM
Så jeg har besluttet at forsøge mig som andmelder og en gang i mellem forslå en god film du kan hygge dig med i din beskyttelses bunker når den atomare holocaust starter nu på tirsdag.

Den første film jeg gerne vil tale lidt om er en "all time klassiker" den er måske lidt, gammel, har måske ingen overbevisende special effects og består måske mest af alt af folk iført kostumer, MEN ABERNES PLANET (den gamle fra 1968) er og bliver en kanon film med Charles HEston fra NRA, og hvis du ligsom mig finder aber sjove og ideen om verdens herredømme og menneskeheden der er gjort til slvaer i et post apocalyptisk samfunder, kontrolleret af overhellige zelotter hvis eneste mål er komplet kontrol og bekæmpelse af en hver form for personlæig frihed og intgritet for ikke at nævne videnskabelig udvikling tiltalende SÅ SE ENDELIG ABERNES PLNAET og forstå at før the phantom menace smadrede respekten for praktiske effetkter og gjorde computer animation til en en grundpille i filmskabning var der en verden hvor en god film afhang af SKUESPILLERNES TALENT; FORFATTERENS EVNER OG EN CTAHING AS HELL one liner (get your stinking pwas of me you damm dirty ape) kan også bruges hvis du overfaldes af de lokale bøller udenfor døgn kisoken.læs med næste gang for at få en godt forslag til en film med bruce willis, eller endnu bedre en top ti med bruce willis ja god ide WILLSON DET GØR VI; my preciouse.
ti hi en abekat

torsdag den 1. december 2011

En ørehænger

Og som en bonus gevinst et billede af en mand,
 der er god til det med at tænke
 og  lave forbrydelser.
som inspiration til jeres sandsynligvis fantisiløse  lommetyveri.
enjoy
Sidder du og laver lektier, dagdrømmer eller planlægger dit næste bankrøveri og mangler lidt god musik til almen afspredelse eller inspiration så kommer her en venlig anbefaling til et godt nummer der altid hjælper undertegnede med at samle eller sprede sine tanker og få gode ideer. sangen har ike noget rigtigt navn eller sang som sådan, men musikken er uovertruffen. SÅ don't betray the family og GI den et thumps up, or you'll be sleeping with the fishes.
http://www.youtube.com/watch?v=OUhRBTpVSc0