Sider

tirsdag den 19. april 2011

Ugen Awesome

Dav. Jeg har ikke været så aktiv på det seneste så for at fordrive tiden inden morgensamling kommer her 2 awesome personligheder.

1. Vestens største erobre og 2. største erobre overall (kun overgået af mongolen Khan). Han underlage sig et rige fra Ægypten til Himmalyia.i en alder af 17-19 år.

Navn: Alexander den store
Alder: For unge til at have gjort alt det halløj og så være død 2 uger efter han kommer hjem til Babylon.
Det var med fuldt overlæg at han ikke erobrede resten af verden,
så østen ikke skulle føle sig fuldstændigt smadret
Evner: Temme en vild hest (som ikke (i det her tilfælde)har noget med damer at gøre) og blære sig med at have gjort det 5 år efter, med usædvanligt hovmod og arrogance nægte enhver form for taktisk overraskelses angreb og lytte til sine genraler og stadig pwne det persiske empire. Erobre hele den kendte og lidt af den ukendte verden inden hans 20 års fødselsdag. Græde over at der ikke er flere i skolegården/ verden at tæve.
Citater: Jeg frygter mere en hær af får ledt af en løve end en hær a løver anført af et får, Jeg stjæler ikke sejren, Der intet umuligt for den som prøver.
Awesomness: 78%
Efterskrift: ganske vist herskede han over et kæmpe imperium i en utrolig ung alder, men efter at have siddet på tronen i Babylon et kort stykke tid døde han og imperiet faldt fra hinanden.

2. En mand som virkelig viser at Tyskland er andet end verdenskrig og uregelmæssige bøjninger. Han er det største musiske geni nogensinde og så godt som ingen kender hans fornavn.

Navn: Ludwig Van (fucking) BEETHOVEN
Alder: Døde i en alder af 57 af alvorlige lever skader (grundet stort alkohol indtag)
Evner: Pwning af alskens lortemusik, Skrive musik under påvirkelse af permanent døvhed. Sej frissure, endnu sejere navn,
Citater: En stor kunstner er en nations største gave, INtet er mere utåeligt end at skule se sine egne fejl i øjnene, Kun de renhjertede kan lave god suppe
Awesomeness 80%

Feelin' lucky? punk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar