Sider

tirsdag den 20. september 2011

Ugens AWESOME

I anledning af, det åbenbare tegn på nationens umildbare og absolutte destruktion i hænderende på de onde, grufulde og vanhellige socialister har jeg valgt en awesome, som virkelig ved hvad det vil sige at hvae styr på finanserne. Jeg håber ikke jeg er den eneste der er træt af at skulle betale mere skat så Peter Lund Din kan få flere dun i syn hovedpude og mere nutella i sin mad ration. SÅ HER KOMMER. ONKEL MOTHER FUCKING Joakim von And.

Navn. Scrooge Mcduck (onkel Joakim von and) 
Min våde drøm
Alder: Født 1867 død 100 år senere 1967, men vil leve evigt i alle nærige, liberale, finanasgeniers (som mig selv) hjerter.¨
Evner: Det kan arbejde sig op fra bunden lyder måske let, men her er det virkelig noget særligt, gennem tyve år har denne and slidt sig ignnem sne, is svindel humbuk og socialisme frem til posten som verdens rigeste and. Desuden slå han pænt hårdt og finder sig ikke i tiggere fra hverken røde kors, kæmpens bekræftelse eller "skattevæsnet"
Citater: I'M THE RICHS DUCK IN THE WORLD" "I MADE IT SQUARE" "anders læn dig frem af så jeg kan slå dig i hovedet med min stok"
Det er stil
Awesomeness: 75%

Ingen kommentarer:

Send en kommentar