Sider

onsdag den 30. marts 2011

Beskyttelse mod dæmoner

Har du problemer med væsner fra den "anden side"?. Det kan være alt fra skovtrolde, til nøkken til eh døvel himself. Så kommer her en list af våben mod diverse former for ondskab:

You wanna piece of me? demon bitch
1. Paven: den mest magiske mand i verden. hvis du har et billede eller en statue af paven hos dig er du sikker mod ondskab.(desuden slå hans stav pænt hårdt(især hvis man lige banker et søm igennem))
2. Jerusalem: Den hellige by er det eneste sted der kan modstå armageddon dog vil kun ét af de tre hellige folk (muslimer, jøder og kristne) kunne overleve så hvis du ikke er jøde må du hellere få gang i det korstog.
3. Vievand: yderst effektivt hvis det hældes over et sværd, kors eller en patron der så bruges mod din dæmon. (det kan også bare skydes rent af med et vandgevær)
4. Crucefix/ kors: selvom nogen (paranormal activety, the last exorcism) siger at det bare tiltrækker og provokere dæmoner, så er HERRENS symbol uden tvivl en af de bedste våben mod ondskab
5. Bøn: en god gammel undskyldning (for al jeres hedenskab og what not) og bøn om hjælp til pater tuus kan helt sikkert uddrive enhver dæmon, især hvis i vælger en rigtig awesome bøn ala pulp fiction.
6. Patroner: gode gammeldags sølv patroner dybbet i vievand, hvisløgssaft, strøget med hvideg, firekløver og kors indridset affyret gennem en korsformet shotgun kan med sikkerhed ikke gøre situationen være (virker også mod Jehovas vidner)
Det gør ondt på de sataner bare at
holde en gøb ladt med den slags krudt
7. Salt: Hvis du står i telefon kø til den lokale djævleuddriver og mangler et sted at gemme dig vil en cirkel af salt kunne holde dig sikker fra mørkets kræfter (husk at lave den ved dit køleskab hvis præstens messedrenge halter eller han er på ferie)
8. Katolske præster og andre hellige mænd: Kirkens mænd kan for det meste uddrive ondskab eller i hverrtfald give dig asyl i den lokal kirke/ moskee/ synagouse.
9. Bill Muray: who your gonnal call? ja hvis du har unger der skal passes eller damebesøg og ikke lige har tid til at fordrive onde ånder kan du muligvis kontakte denne 80'er klassiker og bede om hjælp.
10. Det bedste forsvar er måske ikke at stole på amatyster og hedenske/ okulte medier og andre gade gøglere da deres forretning kun kan køre videre hvis du forbliver "haunted" og må ringe igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar